Toiminta

Mänttä-Vilppulan Vapaaseurakunta on pieni ja lämminhenkinen seurakunta, johon kuuluu uudestisyntyneitä  Jumalan lapsia. Kaikki ovat sydämellisesti tervetulleita sellaisena kuin ovat  kaikkiin seurakuntamme tilaisuuksiin. Tilaisuudet pidetään keskiviikkoisin ja lauantaisin, molempina päivinä klo.18.00. Ilmoitamme tilaisuuksistamme nettisivuillamme ja Ykköset-lehdessä, joka ilmestyy  torstaisin. Jos ette löydä tietoa tapahtumista niin täällä sivuilla on kolme eri puhelinnumeroa johon voi soittaa ja kysyä. Seurakunnassamme ei nyt ole palkattua työntekijää, joten tilaisuudet toteutetaan usein vierailevien puhujien toimesta. Esim. evankelista Paavo Järvinen on yksi puhujavieraistamme kuukausittain.

Psalmi.34:9 Maistakaa ja katsokaa, kuinka Herra on hyvä. Autuas se mies, joka häneen turvaa!

Joh.15:7  Jos te pysytte minussa ja minun sanani pysyvät teissä, niin anokaa mitä ikinä tahdotte, ja se tapahtuu teille.

Matt.18:20 Sillä missä kaksi tai kolme on koolla minun nimessäni, siellä minä olen heidän keskellään.

Jouni Perälä
Pekka Majalahti