Toiminta

Mänttä-Vilppulan Vapaaseurakunta on pieni ja lämmin henkinen seurakunta, joka koostuu uudesti syntyneistä (uskoontulleista)  Jumalan lapsista. Olette kaikki sydämellisesti tervetulleita sellaisena, kuin olette mukaan kaikkiin seurakuntamme tilaisuuksiin. Pääsääntöisesti tilaisuudet pidetään KESKIVIIKKOISIN JA LAUANTAISIN KLO.18.00. Ilmoitamme tilaisuuksistamme nettisivuillamme ja Ykköset lehdessä, joka ilmestyy yleensä torstaisin. Jos ette löydä tietoa tapahtumista niin täällä sivuilla on kolme eri puhelinnumeroa johon voi soittaa ja kysyä. Seurakunnassamme ei tällä hetkellä ole palkattua työntekijää, joten tilaisuudet toteutetaan usein vierailevien puhujien toimesta. Esim. Paavo Järvinen käy meillä kerran kuukaudessa puhuja vieraana ja monia muita puhujia ja laulajia.

Psalmi.34:9 Maistakaa ja katsokaa, kuinka Herra on hyvä. Autuas se mies, joka häneen turvaa!

Joh.15:7  Jos te pysytte minussa ja minun sanani pysyvät teissä, niin anokaa mitä ikinä tahdotte, ja se tapahtuu teille.

Matt.18:20 Sillä missä kaksi tai kolme on koolla minun nimessäni, siellä minä olen heidän keskellään.

Jouni Perälä
Pekka Majalahti